Ruben Bosch: koffer Eerste Hulp

Hij verkoopt koffers waarvan hij zelf zegt dat het beter is dat deze zo lang dicht blijven: grote calamiteitenkoffers met EHBO-materiaal. Ruben Bosch (50) verkoopt ze niet alleen, hij houdt de inhoud ook compleet.

In het kantoor van deBesteEHBOdoos, waar Ruben de scepter zwaait, staan meerdere formaten EHBO-dozen. Van de BHV-doos tot de verbanddoos voor het bedrijfsbusje. Bedrijven zijn wettelijk verplicht een verbanddoos beschikbaar te hebben. Ruben zorgt daarvoor.

Hij werkt al dertig jaar bij SWB, eerst in de drukkerij en de Groentuin, en vond daarna zijn passie: het ontzorgen van bedrijven en scholen wat hulpverleningsmateriaal betreft.

Een perfect gevulde EHBO-trommel doet zijn ogen glinsteren. Vier vestigingen heeft deBesteEHBOdoos, waarvan één in Hengelo. Vanuit dit kantoor verzorgt Ruben de acquisitie, maakt afspraken met bedrijven en scholen, bevoorraad in Overijssel en Gelderland de klanten, controleert daar de verbandtrommels en verzorgt het periodieke onderhoud aan AED’s.
Om deBesteEHBOdoos bekendheid te geven, bezoekt hij netwerkgroepen.

Hij is trots op de SWB: “Een geweldig bedrijf”, en enthousiast over zijn werk: “Dit kan ik met heel veel plezier nog heel lang doen.”

Nieuws

Ruben Bosch: koffer Eerste Hulp

Ruben Bosch: koffer Eerste Hulp

Hij verkoopt koffers waarvan hij zelf zegt dat het beter is dat deze zo lang dicht blijven: grote calamiteitenkoffers met EHBO-materiaal. Ruben Bosch verkoopt ze niet alleen, hij houdt de inhoud ook compleet.

Lees meer
Marcel Kotte: gouden handen

Marcel Kotte: gouden handen

Kapotte lampen vervangen, klemmende deuren repareren en lekkages verhelpen. Huismeester Marcel Kotte (65) weet er wel raad mee.

Lees meer
Sebastiaan: veiligheid voorop

Sebastiaan: veiligheid voorop

Loszittende stoeptegels, een verstopt riool? Klachten hierover van inwoners komen via de gemeente bij Gildebor terecht. Sebastiaan ter Meer zet herstelwerkzaamheden in gang.

Lees meer
Alex Huibers: poortwachter

Alex Huibers: poortwachter

Alex Huibers is inmiddels drie jaar portier bij Waterschap Vechtstromen, locatie Hengelo. Met een kwinkslag ontvangt hij de vele bezoekers.

Lees meer
Thomas van Leeuwen: spoorman

Thomas van Leeuwen: spoorman

Thomas van Leeuwen is technisch medewerker exploitatie bij de Stichting Museum Buurt Spoorweg in Haaksbergen. Het liefst schept hij als stoker op de locomotief de kolen in het vuur!

Lees meer