Mike Nalecz: altijd blijven leren

02-07-2019

Van scootmobielen, rollators, krukken tot kraamhulpmiddelen: bij Medipoint kun je hulpmiddelen lenen, huren of kopen. Bestel je een hulpmiddel, dan kan het zo maar zijn dat je order bevestigd wordt door Mike Nalecz.

Administratie: het is Mike (41) op het lijf geschreven. De Hengeloër werkte tot 2005 in de detailhandel, was onder meer financieel administratief medewerker.

Hij volgde twee avondopleidingen en rondde beide in 2008 af met een diploma. “Het is goed om jezelf te blijven ontwikkelen”, stelt hij. Mocht er nog eens een opleiding nodig zijn, dan gaat hij die zeker volgen.

Eind 2012 stapte hij binnen bij SWB en deed verschillende werkzaamheden. Sinds vorig jaar is hij gedetacheerd bij Medipoint als administratief medewerker, van woensdag tot en met vrijdag, en verzorgt de orderbevestiging in het computerprogramma Aladdin.

Uitdagend werk, daar houdt hij van. Soms helpt hij ook mee in het magazijn. De twee andere dagen werkt hij bij het ROC, ook op de administratie.
Mike heeft het bij Medipoint naar zijn zin. “Het is een prima bedrijf. Ik heb leuke collega’s en de sfeer is goed.”

Mocht het ooit fysiek wat minder gaan met hem, hij weet waar hij terecht kan. Lachend: “Een scootmobiel heb ik al uitgeprobeerd!”

Nieuws

Vincent Aveskamp

Vincent Aveskamp

16-07-2019

Zo’n dertigduizend pakketjes worden dagelijks gesorteerd in het depot van PostNL in Hengelo. Voor de doorstroming van al die pakjes zorgt onder andere SWB-er Vincent Aveskamp.

Lees meer
Vacature adviseur informatievoorziening

Vacature adviseur informatievoorziening

12-07-2019

Voor het inrichten en implementeren van het nieuwe ICT systeem, zijn wij op zoek naar een innovatieve adviseur informatievoorziening (1,0FTE).

Lees meer
SWB Groep tevreden over 2018

SWB Groep tevreden over 2018

11-07-2019

SWB Groep heeft in 2018 opnieuw prima gepresteerd. Zowel het bedrijfsonderdeel SWB als Gildebor behaalden hun maatschappelijke doelstellingen en een verwacht negatief resultaat van 0,5 miljoen € bleef beperkt tot 0,1 miljoen €. Dat stemde het bestuur tijdens de algemene bestuursvergadering van 28 juni 2019 zeer tevreden.

Lees meer
Cor Wevers: vrijheid op de weg

Cor Wevers: vrijheid op de weg

09-07-2019

Cor Wevers ziet de zon altijd schijnen. De taxichauffeur is namens SWB gedetacheerd bij Taxi Witteveen. “Dit is het leukste werk dat er is. Hoe langer je taxi rijdt, hoe mooier je het vindt!”

Lees meer
Mike Nalecz: altijd blijven leren

Mike Nalecz: altijd blijven leren

02-07-2019

Administratie.: het is Mike Nalecz op het lijf geschreven. Momenteel is hij via SWB gedetacheerd bij Medipoint.

Lees meer