Gildebor staat voor kwalitatief beheer en onderhoud van de openbare ruimte waarbij de werknemers in hun kracht gezet worden.

 

Visie

Gildebor is een uitvoeringsorganisatie voor publieke opdrachtgevers en levert kwaliteit als het gaat om het beheren en onderhouden van de openbare ruimte. Hierbij staat ze met beide benen midden in de samenleving en gebruikt ze signalen van gebruikers en opdrachtgevers voor het continu verbeteren van haar dienstverlening.

De kwaliteit van het werk en de dienstverlening drijft op het behouden en blijvend ontwikkelen van het vakmanschap van de medewerkers. Om dit te bewerkstelligen worden, naast reguliere scholing, ervaren vakmensen ingezet als leermeesters om jongeren en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te scholen.

Kernwaarden van Gildebor zijn:

Nieuws

Vincent Aveskamp

Vincent Aveskamp

16-07-2019

Zo’n dertigduizend pakketjes worden dagelijks gesorteerd in het depot van PostNL in Hengelo. Voor de doorstroming van al die pakjes zorgt onder andere SWB-er Vincent Aveskamp.

Lees meer
Vacature adviseur informatievoorziening

Vacature adviseur informatievoorziening

12-07-2019

Voor het inrichten en implementeren van het nieuwe ICT systeem, zijn wij op zoek naar een innovatieve adviseur informatievoorziening (1,0FTE).

Lees meer
SWB Groep tevreden over 2018

SWB Groep tevreden over 2018

11-07-2019

SWB Groep heeft in 2018 opnieuw prima gepresteerd. Zowel het bedrijfsonderdeel SWB als Gildebor behaalden hun maatschappelijke doelstellingen en een verwacht negatief resultaat van 0,5 miljoen € bleef beperkt tot 0,1 miljoen €. Dat stemde het bestuur tijdens de algemene bestuursvergadering van 28 juni 2019 zeer tevreden.

Lees meer
Cor Wevers: vrijheid op de weg

Cor Wevers: vrijheid op de weg

09-07-2019

Cor Wevers ziet de zon altijd schijnen. De taxichauffeur is namens SWB gedetacheerd bij Taxi Witteveen. “Dit is het leukste werk dat er is. Hoe langer je taxi rijdt, hoe mooier je het vindt!”

Lees meer
Mike Nalecz: altijd blijven leren

Mike Nalecz: altijd blijven leren

02-07-2019

Administratie.: het is Mike Nalecz op het lijf geschreven. Momenteel is hij via SWB gedetacheerd bij Medipoint.

Lees meer